Franšiza

OTVARAMO NOVI LOKAL U TOPOLI, UKOLIKO STE ZAINTERESOVANI DA BUDETE VLASNIK FRANŠIZE ŽAR MANCE NA OVOM MESTU - KONTAKTIRAJTE NAS

Ukoliko želite da budete deo uspešne franšize koja postoji više od 15 godina i ima preko 17 lokala širom Srbije, onda je ovo idealna prilika za Vas. Žar Mance je sinonim za vrhunski ukus roštilja a vi možete da se pridružite našoj porodici i da pokrenete vlastiti posao pod našim brendom.

 

Kao vlasnik franšize Žar Mance, dobićete priliku da uspešno vodite svoj posao. Naš model franšize funkcioniše po određenim principima gde je svaki lokal pod našim brendom u skladu sa svim našim standardima. Oprema koja se koristi u našim restoranima je moderna i vrhunskog kvaliteta, tako da će vaš lokal biti opremljen svime što je potrebno za pružanje vrhunske usluge vašim gostima.

 

Uz našu franšizu, dobićete i našu stručnu podršku i obuku koja će vam pomoći da se upoznate sa svim aspektima našeg poslovanja. Naš tim će vam pružiti sve potrebne informacije o pripremi hrane, uslugama i upravljanju poslovanjem. Takođe, naš tim će uvek biti dostupan i za dalju podršku i savetovanje, kako biste uvek bili sigurni da vaš posao ide u pravom smeru.

 

Kao vlasnik franšize Žar Mance, vi ćete biti odgovorni za vođenje svog poslovanja. Vi ćete biti glavni menadžer i odgovorni za upravljanje osobljem, naručivanje namirnica i upravljanje finansijama. Mi ćemo vam pružiti naše stručno mišljenje i savete, ali ćete vi biti taj koji će voditi posao i biti odgovoran za uspeh vašeg restorana.

 

Pridružite se našoj franšizi i postanite deo naše porodice. Imajte na umu da tražimo poslovne partnere koji dele naše vrednosti i viziju uspešnog poslovanja.

 

Ako ste zainteresovani za franšizu Žar Mance, molimo vas da nas kontaktirate putem kontakt forme na našoj web stranici ili direktno u nekom od naših restorana. Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku i pružiti vam sve potrebne informacije. Hvala vam na interesovanju i nadamo se da ćemo uskoro sarađivati.

Obratite nam se putem naše kontakt forme.