O NAMA

Brend Žar Mance postoji od 1983. godine, a prerada mesa „Žar Mance“ Markovac postoji i uspešno radi od početka 2004. godine.

Od juna 2009. godine sertifikovani smo sistemom HACCP standarda, tako da ispunjavamo najviše standarde zdravstvene bezbednosti naših proizvoda.

Opremljeni smo vozilima za prevoz našeg mesa, koje je u svežem stanju i do potrošača se prevozi u rashladnim komorama sa najvišom temeratorum do +3°C

O uspehu naše firme pored ostalog svedoči i plasiranje naših proizvoda u ugostiteljskim objektima u Beogradu, Kragujevcu, Jagodini, Svilajncu, Novom Sadu…

1983.

Misija

Naša misija je pružiti potrošačima najkvalitetniji roštilj kroz pažljivu selekciju sirovina, vrhunsku obradu i posvećenost prema tradicionalnim receptima, težimo da ostvarimo savršenstvo u svakom zalogaju i da očuvamo reputaciju najukusnijeg roštilja u Srbiji istovremeno održavajući najviše standarde higijene. Posvećeni smo očuvanju tradicionalnih metoda obrade mesa, istovremeno primenjujući moderne tehnike kako bismo garantovali sigurnost i ukus naših proizvoda.

Vizija

Naša vizija je da postanemo vodeći brend u proizvodnji najkvalitetnijih roštilj mesa koji će zadovoljiti očekivanja naših klijentata kroz konstatno inoviranje ulaganje u tehnologiju i održavanje najviših standarda kvaliteta. Želimo da postavimo novi standard u gastronomskom doživljaju roštilja.

CILJEVI

Prerada "Zar Mance" teži ka ostvarenju ovih ciljeva kako bismo nastavili da stvaramo najukusniji roštilj i zadržali svoj status renomirane kompanije koja neguje kvalitet i tradiciju.

NASTAVAK TRADICIJE
VRHUNSKI KVALITET
ZADOVOLJSTVO KUPACA
INOVACIJA I RAZVOJ
ODRŽIVOST
DRUŠTVENA ODGOVORNOST
PROŠIRENJE PRISUSTVA
KONTINUIRANO UČENJE