Otvoren novi Šašavac

Sa velikim zadovoljstvom obaveštavamo sve naše dragocene posetioce da smo otvorili vrata našeg potpuno renoviranog restorana – Šasavac!

 

Novi Šasavac je više od mesta za gastronomske užitke, to je iskustvo koje spaja tradiciju sa modernim šarmom. Smestili smo se na istom prelepom prostoru gde smo već dugi niz godina ugostili naše goste, ali sada sa potpuno novim, svežim izgledom i proširenim kapacitetom kako bismo vam pružili još bolje iskustvo.

 

Modernizacija našeg restorana je rezultat pažljivog osluškivanja vaših potreba i želja, te smo stvorili prostor koji istovremeno odiše toplinom tradicije i energijom savremenog doba. Povećali smo kapacitet da bismo vam omogućili udobniji boravak, jer želimo da Sasavac bude vaše omiljeno mesto za okupljanje sa porodicom i prijateljima.U našem novom restoranu možete očekivati iste ukusne specijalitete koje već poznajete i volite.

 

Hvala vam na dugogodišnjoj podršci, i radujemo se što ćemo vas ugostiti u našem novom prostoru – Šasavac, gde tradicija susreće savremeni duh!

 

(Restoran Šašavac postoji od 2007 godine i nalazi se na putu između Markovca i Svilajnca )

 

S poštovanjem,

Žar Mance